Muldvarpebekæmpelse​

Så snart der er forår i luften, kommer muldvarpen op fra vinterdvalen, og den begynder straks at grave gange i jorden og sende nye muldvarpeskud op i græsplænen, så denne snart ligner et månelandskab

Til bekæmpelse bruger vi bruger fosfor/brinte udviklende pellets, som kun må bruges med personer der har erhvervet sig en særlig tilladelse og certifikat fra Miljøstyrelsen.

Det bedste tidspunkt for bekæmpelse er ved en jordtemperatur på minimum 5-6 graders varme, for virkning af de giftgas udviklende piller.

Muldvarpebekæmpelse med pellets foregår derfor i månederne April,Maj,Juni,Juli, Oktober og November.​

NYT-NYT-NYT

Vi har nu mulighed med vores nye kulilte maskine at "gasse" muldvarpe og mosegrise direkte ned i deres gangsystem. Denne metode er særdeles effektiv, og kan med fordel bruges ved almindelige parcelhuse, da der ikke er noget afstands krav til bygninger.

Denne metode er ufarlig for mennesker og dyr ovenpå jorden, det er også en meget human måde at aflive muldvarpe og mosegrise på de ikke mærker det, i forhold til sakse, hvor de kan sidde fastklemt længe inden de dør.

Metoden med kulite kan bruges på alle tider af året.​

Muldvarpe formering

Muldvarpe får kun ét kuld unger om året, med typisk ca. 4 muldvarpeunger i hvert kuld, og dette er normalt sidst på sommeren. De små muldvarpeunger bliver i muldvarpemoderens gangsystem i de første par måneder, og de forlader først gang systemet i august/september måned for at etablere sig i deres eget gangsystem. Dette er en af grundene til, at det ikke kan betale sig at bekæmpe muldvarpe i august/september, da de er meget teritorie bevidste og jager andre indtrængende muldvarpe væk.

Så er det bedre at vente til oktober/november måned, hvor man så kan få has på de tilbage blivende muldvarpe.

Billedet viser hvordan kulilten effektivt bevæger sig i

mosegrisens gangsystem.​

Ring og få et godt tilbud på effektiv bekæmpelse.

Effektiv udjævning af muldvarpeskud til større arealer,med special designet udjævnings

planke og tromle. 

Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Trekantens Anlæg- & Ejendomsservice

CVR: ​27271057

Find os

Niels Finsensvej 4

7100 Vejle

Kontakt os